Specialtjänster, arborister och landskapsdesign

Vi har specialtjänster som egna arborister, landskapsdesign för specifika uppdrag, vid event fixar vi kringarrangemanget.

Arborister
Drift & Underhåll har egna arborister som vårdar träden i vår närmiljö. En av de vanligast arbetsuppgifterna är så kallad underhållsbeskärning, vilket innebär att döda, svaga eller skadade grenar åtgärdas. Ibland behövs träd kapas eller fällas för att de är i konflikt med omgivningen.
En annan mycket viktig del i arbetet är besiktning och riskbedömning.

Landskapsdesign
Vi skissar enligt önskemål och utifrån samtal med beställaren ett förslag på växt- och materialval. Tillsammans med våra landskapsingenjörer, anläggare och elektriker kan vi skapa effektfull eller stillsam miljö beroende av uppdragets karaktär. Vi tar fram en helhetslösning för det specifika uppdraget.

Exempel uppdrag:

  • ta fram ritningar till staket, plank eller spaljé, detaljritning
  • ritning till cykelskjul, miljöhus
  • byggnadslovsritning.

Verkstad – Stockholm
BDS-ansluten all-bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken, och monterar kvalitetsprodukter från välkända varumärken.

Event
Vid stora evenemang som till exempel Pride, Helsingborgsfestivalen, Vasaloppet och Midnattsloppet sköter vi avspärrningar, renhållning under och efter evenemanget.

Idrottsanläggningar
Vi utför drift och skötsel på många idrottsanläggningar uti landet, som till exempel konstgräsunderhåll. Skötsel av konstgräsplaner är ett omfattande uppdrag som innefattar harvning av granulat, sopning av planerna, påfyllnad av granulat och på vintern kan det även innefatta snöröjning.

Övriga vanliga förekommande uppgifter på idrottsanläggningar är fräning av sandgropar som fylls på med nytt material, sopning och tvätt av löparbanor samt klippning av naturgräsplaner.

Vi har fler specialtjänster – kontakta oss för mer information. 

För att kunna ge ett snabbt svar behöver vi följande information:

  • beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt
  • adress och ort
  • dina kontaktuppgifter (namn, mobilnr samt mailadress)

Vi återkommer inom kort.