Sök

"" gav 106 träffar

Om Peab Drift och underhåll

Drift och underhåll sköter den offentliga utemiljön, och vår verksamheten pågår året om. Vi ser till att landets invånare och besökare ska trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Med lång erfarenhet och bred kompetens är vi stolta att kunna erbjuda lösningar enligt kundernas önskemål och behov.

Kontakta oss

Vid frågor om drift och underhåll, kontakta din region. För att kunna ge ett snabbt svar behöver vi följande information: beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt adress och ort dina kontaktuppgifter (namn, mobilnr samt mailadress) Vi återkommer inom kort.

Markarbete och finplanering

Vi utför många typer av mark- och finplaneringsarbeten i samband med stora och små byggprojekt.

Arenastaden - Växjö

Peab sköter underhåll och drift av Arenastaden i Växjö. Arenastaden har två konstgräsplaner, en inomhus och en utomhus. Värendsvallen är Östers gamla huvudarena inklusive läktare och friidrottsanläggning, samt två träningsplaner för fotboll på naturgräs och konstgräs.

Per Lagerqvists skola - Bredvik

Peab har som totalentreprenör byggt den nya Per Lagerqvists skola som är Växjös största grundskola som rymmer 1000 elever. Anläggning har utfört markarbetet, Bygg har byggt och nu i nästa steg har drift och underhåll garantiskötseln samt skötseln av övriga ytor under garantitiden som är två år.

Stadsfastigheter - Malmö Stad

Vi utför i nära samarbete med Malmö Stadsfastigheter, drift och underhåll av bostadshus, dagverksamheter, industrier, kontorshus, kulturbyggnader, skolor, förskolor och LSS-boende inom stadsdelarna Hyllie, Bunkeflo, Klagshamn, Vintrie och Tygelsjö.

Lomma kommun

Peab utför en totalentreprenad med funktionsansvar inom drift och underhåll åt Lomma kommuns gatu- och parkenhet samt fastighet, som handhar kommunens alla skolor, förskolor och äldreboende. Uppdraget är ett brett åtagande som spänner över verksamhet så som park, gata och stränder.

Möt våra medarbetare

Här möter du några av våra medarbetare som berättar om sin arbetsroll och hur en dag på jobbet kan se ut - men också hur det är att jobba på Peab.

Drift Väst

E-post drift.vast@peab.se

Drift Syd

E-post drift.syd@peab.se

Fredrik, arborist

Fredrik Forslund gick från kock till arborist. Intresset för friluftsliv och klättring blev det som lockade honom att söka till Hvilans arboristutbildning.

Milorad, snickare

Milorad Jasipovic arbetar som snickare på drift och underhåll i Helsingborg. Ett kreativt och fritt arbete som han trivs mycket bra med.

Veronica, arbetsledare

Veronica arbetar som arbetsledare inom park. Som arbetsledare är man ofta länken mellan beställare och hantverkare.

Charlotte, arbetande förman

Charlotte arbetar som arbetande förman på parksidan.

Peab Drift och underhåll

Peab är ett av Nordens ledande företag inom bygg och anläggning, men vi är även en stor aktör inom drift och underhåll i hela Sverige. Vår verksamhet skiftar efter årstiderna och omfattar skötsel, underhåll och markanläggning. Peab Drift och Underhåll skapar trivsel och trygg utomhusmiljö.

Yttre fastighetsskötsel

Vi erbjuder helhetslösningar för skötseln av utemiljön vid offentliga och privata fastigheter. Dessa kan omfatta allt från trädgårdsskötsel och snöröjning till rådgivning och besiktning av lekplatser.

Ledig tjänst: Arbetsledare, Peab Anläggning Syd AB, Kristianstad

Vill du vara med på vår resa? Är du en driven person med framåtanda som har lätt för att motivera och entusiasmera andra? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare till Peab Anläggning i Nordöstra Skåne. Om tjänsten Som arbetsledare hos oss erbjuder...

Ledig tjänst: Entreprenadingenjör, Peab Sverige AB, Uppsala

Nu söker vi dig som vill ha en utvecklande roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är med och bygger framtidens samhälle tillsammans med oss. Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga- dessa är Peabs grundmurade kärnvärden som h...

Ledig tjänst: Träarbetare till byggservice, Peab Byggservice AB, Kristianstad

Peab Byggservice AB är ett eget företag i Peabkoncernen. Vi växer och söker nu ytterligare två snickare till vårt kontor i Kristianstad. Vår ambition är att skapa värde för våra kunder i alla lägen. Det spelar ingen roll om vi installerar ett nytt...

Ledig tjänst: Gatudriftsarbetare, Peab Anläggning AB, Linköping

Vi på Peab söker nu gatudriftsarbetare till vårt drift- och underhållskontor i Linköping. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter i ett glatt och härligt arbetslag. Om tjänsten Som gatudriftsarbetare kommer...

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.