Azad, platschef

Azad Miro arbetar som platschef, inom kommundrift i Västerås. Azad började sin anställning på Peab som elevingenjör. En chans att få prova på - men också ett bra sätt att lära känna företaget.

”Det bästa med att börja som elevingenjör på Peab var att man fick mycket tid för utveckling och många intressanta utbildningar. Jag följde en treårsplan med regelbunden uppföljning - efter ett tag när jag hade börjat komma in i jobbet så valde jag att satsa på att bli platschef.

Då jag gillar problemlösning av olika slag och tycker om att arbeta med siffror, uppföljningar och högt uppsatta mål så känns rollen som platschef på ett större projekt som naturligt steg i min utveckling. Även rollen som biträdande arbetschef för att få ett lite mer övergripande ansvar – på Peab finns möjligheten att utvecklas.

Mitt första intryck av Peab var att det är ett stort företag, man ser loggan överallt i Sverige. Att det finns stor kompetens och att man tar hand om sina anställda är något som jag fått bekräftat under min tid på här.”

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.