Möt våra medarbetare

Här möter du några av våra medarbetare som berättar om sin arbetsroll och hur en dag på jobbet kan se ut - men också hur det är att jobba på Peab.

Azad, platschef

Azad Miro arbetar som platschef, inom kommundrift i Västerås. Azad började sin anställning på Peab som elevingenjör. En chans att få prova på - men också ett bra sätt att lära känna företaget.

Rebecka, entreprenadingenjör

Rebecka Lindmark arbetar som entreprenadingenjör, löpande underhåll och mindre anläggningsarbeten. Rebecka har studerat på KTH, Byggteknik och Design och Peab är hennes första bygginriktade arbetsgivare.

Veronica, arbetsledare

Veronica arbetar som arbetsledare inom park. Som arbetsledare är man ofta länken mellan beställare och hantverkare.

Andreas, vägdriftsarbetare

Andreas Fjellström arbetar som vägdriftsarbetare på Drift och underhåll. Efter tre år som säsongsarbetare på ett kommundriftskontrakt sökte han till Peab och arbetar nu som vägdriftsarbetare på heltid.

Emma, arbetsledare

Emma Lindström arbetar som arbetsledare på driftområde Bergslagen. Emma studerade tre år på Bergsskolan med inriktning berg- och anläggning och började på Peab Drift och underhåll som elevingenjör.

Fredrik, arborist

Fredrik Forslund gick från kock till arborist. Intresset för friluftsliv och klättring blev det som lockade honom att söka till Hvilans arboristutbildning.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.