Arbetsledare

Sökes till Umeå

Vi har haft en stark orderingång med flera intressanta projekt och söker nu arbetsledare till våra projekt inom nyproduktion. Vill du vara med på våra framgångar?

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare på Peab är du platschefens högra hand och bistår med ledningen av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du arbetar med att hålla byggproduktionen igång och minimera risken för stopp och störningar genom att leda hantverkarna och samordna det som händer i projektet. En god arbetsmiljö är viktigt för Peab och som arbetsledare ser du till att arbetsmiljön är i fokus. Du kommer att ha mycket kontakt med Peabs medarbetare, underleverantörer, kunder och beställare. 

Kvalifikationer

Vi söker arbetsledare med erfarenhet och rutin av arbetsledning. Du har ett gediget tekniskt kunnande inom bygg och relevant högskoleutbildning, YH-utbildning eller en bakgrund som hantverkare/lagbas.

Som person är du drivande och trivs med att leda och stötta våra medarbetare i deras arbete. Som arbetsledare på Peab har du en viktig roll i att skapa gemenskap, engagemang och en bra teamkänsla. Som person är du problemlösare, strukturerad och har lätt för att prioritera. Dessutom är du modig nog att fatta beslut. Du har B-körkort.

Är du den vi söker? Ansök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ewa Näsström, HR-partner

Telefon: 072-533 52 02

Patrik Pettersson, Arbetschef

Telefon: 072-533 32 15
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.