Platschef

Sökes till Umeå

Platschef till vår Bostadsproduktion

Vi växer och söker en platschef till vår bostadsproduktion som vill vara med och utveckla vår organisation. Peab är ett av nordens största bygg- och anläggningsföretag. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter

Som platschef har du ett omväxlande jobb där du i en central roll ansvarar för projektets utförande. Du har ett stort eget ansvar att se till att projektet bedrivs enligt överenskomna ramar gällande tid, budget, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Som platschef är det du som leder projektet och dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines. Du behöver därför ha goda ledaregenskaper och förmågan att engagera och motivera dina medarbetare.

Vem är du

Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen, god teknisk kunskap samt kunskaper i projektekonomi. Du har akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person och ledare är du lugn och strukturerad med ett gott affärssinne. Du har förmågan att skapa ett bra arbetsklimat och engagemang och vill vara delaktig i att utveckla våra medarbetare och vår verksamhet. Du talar och skriver svenska obehindrat och innehar B körkort.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Ansök redan idag då vi jobbar löpande med urval.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ewa Näsström, HR-partner

Telefon: 072-533 52 02

Patrik Pettersson, Arbetschef

Telefon: 072-533 32 15
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.