Kalkylingenjör inom betong

Sökes till Göteborg

Vill du komma till en arbetsplats där du får arbeta tillsammans med drivna och kompetenta kollegor och ha ett starkt varumärke i ryggen?Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är Peab rätt arbetsgivare för dig. Just nu söker vi en kalkylingenjör inom betong till vår infragrupp, Anläggning Region Väst.

Vi på Peab Anläggning Infrastruktur i Väst bedriver entreprenadverksamhet i hela Sverige och även i Norge. Våra projekt varierar i storlek och svårighetsgrad men har en tyngdpunkt på större infrastruktursatsningar.

Om tjänsten

Som kalkylingenjör kommer du att driva hela kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att ha en central roll och upprätta anbudskalkyler och kontraktskalkyler för erhållna- samt kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig

Som person är du lösningsorienterad, strukturerad och driven. Du har goda datakunskaper och trivs med att arbeta med siffror. Du har en god samarbetsförmåga samt har ambitioner och ett stort engagemang. Vi vill att du har erfarenhet inom anläggning och gärna inom infrastruktur.

Vi ser även att du:

- Har en teknisk eller ekonomisk utbildning som civil-eller högskoleingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

- Känner till AMA inom anläggning

- Är van att arbeta med tidsplanering och tidplaner i anläggningsprojekt.

Du har arbetslivserfarenhet inom anläggning där du kanske har arbetat som kalkylingenjör, arbetsledare eller platschef i flera år. Vi tror även att du har vana av att arbeta i något kalkylprogram. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar och driva kalkylarbetet framåt. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Det är viktigt att du behärskar svenska både i tal och i skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg. Även annan placering kan vara aktuell om det visar sig vara avgörande. B-körkort erfordras. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Göran Hannrup, Arbetschef

Telefon: 0733-37 67 91

Louise Wassberg, HR-partner

Telefon: 0730467450
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.