KMA-samordnare

Sökes till Göteborg

Vill du vara med på en intressant och stimulerande framtid inom en expansiv marknad och spännande projekt? Då har du hittat rätt! Vi är nu på jakt efter vår nästa lagspelare som vill arbeta med kvalité-, miljö, och arbetsmiljöfrågor i vår grupp på Peab Anläggning, Lokal Marknad i Göteborg. Exempel på spännande projekt vi har igång idag är Å-rännan genom Forsåker i Mölndal, mark och grundläggningsarbeten i Kvibergs Trädgårdar samt markarbeten i Varberg, Mölndal och Gråbo.

Om jobbet

Du kommer till en grupp med mycket driv och vilja att göra rätt. Vi har ett jordnära och närvarande ledarskap där varje individ är synlig och har möjlighet till utveckling. Arbetet som KMA-samordnare innebär att du ansvarar för att driva och samordna projektets kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete samt att förse platschefer med material och beslutsunderlag inom området. Du planerar, organiserar och strukturerar ditt eget arbete och kommer att arbeta i ett tätt samarbete med såväl interna som externa aktörer.

Du kommer att ingå i vår lokala grupp där vi i dagsläget har en ansvarig KMA-samordnare. Tillsammans kommer ni att hjälpas åt att utveckla gruppen och se till att projekten levererar inom områdena kvalité, miljö samt arbetsmiljö. Utöver detta kommer du även ingå i ett regionalt KMA-forum där ni delar med er av era erfarenheter och summerar tidigare utmaningar.

Som KMA-samordnare på Peab får du bra kännedom och överblick av våra olika projekt, hur det går och vad som behöver göras. Inom Peab arbetar vi ständigt med att utveckla vår personal. Denna tjänst ger dig värdefull erfarenhet du kan ha med dig för att vidareutvecklas i denna tjänst, i andra roller eller som specialist inom Peabkoncernen.

Krav för tjänsten:

  • Högskoleutbildning inom kvalitet, miljö eller arbetsmiljö eller byggingenjörsutbildning med intresse inom KMA alternativt KY-utbildning, eller motsvarande
  • Svenska i tal och skrift, eftersom det är Peabs koncernspråk
  • Goda kunskaper i officepaketet
  • Bil och körkort B

Vi ser gärna att du har:

  • Erfarenhet från liknande arbete eller bransch
  • Kännedom om standarderna ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001

Du är:

  • Strukturerad, självgående och kan styra ditt arbete självständigt
  • Initiativtagande som samlar in och förstår fakta
  • Samarbetsvillig både internt och externt
  • Kommunikativ i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

Bifoga CV och personligt brev i ett och samma dokument.
den här rekryteringsprocessen arbetar vi med ett löpande urval, så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Har du frågor gällande tjänsten kan du kontakta Paulina Zayer, HR-Partner, paulina.zayer@peab.se eller Victoria Borgljung, Arbetschef, victoria.borgljung@peab.se. 
 

Välkommen till oss!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Paulina Zayer, HR

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.