Pumpmaskinist

Sökes till Örebro

Sökes till Swerock AB

Det går bra för oss och vi behöver därför förstärka vårt team!

Om tjänsten

Som pumpmaskinist blir din huvuduppgift att köra våra betongpumpar, det kan även bli aktuellt att köra betongbil vid arbetstoppar. Vi ställer höga krav på din förmåga att efterleva våra säkerhetsregler och ditt ansvar för underhåll och skötsel av fordonen. Arbetet som pumpmaskinist är omväxlande och utvecklande.  I tjänsten kan det förekomma arbete på annan ort.

Ordinarie arbetstid är 6-15 men arbetstiden kan variera beroende på produktionen. Övernattningar förekommer.

Vem är du?

Vi på Swerock är stolta över våra medarbetare som med sin yrkeskunskap bidrar till att uppnå bästa resultat ute hos våra kunder. Vi söker därför efter dig som värdesätter glädje och engagemang samt att skapa goda relationer med arbetskollegor och kunder. Vi vill att du är ordningsam, handlingskraftig, praktiskt lagd och trivs med att arbeta självständigt.

C-körkort samt YKB är ett krav.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av betong- eller byggbranschen

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30 april 2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Martin Widestråle på tel: 072-533 50 21.

Denna rekrytering sker helt genom Swerock AB försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Martin Widestråle

Telefon: 072-533 50 21
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.