Medarbetare till serviceavdelningen

Sökes till Linköping

Nu söker vi dig som vill arbeta på vår serviceavdelning i Linköping. Du kommer att mötas av ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande arbete inom varierande arbetsområde.

 

Om rollen

I denna roll kommer du främst att arbeta i vår bodverkstad där huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utföra service, reparationer och rengöring av våra bodar, vagnar och containrar. Rollen innebär även att du kan komma att utföra montage och servicearbeten ute hos våra kunder. Du kommer även ha  ett visst ansvar för vår gårdsyta.

Andra arbeten som du även kan komma att utföra;

  • hantering och returmottagning av material
  • registrering av returnerat material i vårt bokningssystem
  • lastning och lossning
  • leveranser av maskiner och material

 

Om dig

Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och du kan hantera stressiga situationer på ett kontrollerat sätt. Du trivs i en roll där du har varierande arbetsuppgifter och där du får ta mycket eget ansvar och arbeta självständigt. I denna roll behöver du vara serviceinriktad och ha ett starkt tekniskt intresse. 

Merterande är om du har grundkunskaper inom el och har truckkort.

Krav

  • B-körkort
  • Datorvana

 

Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så sök tjänsten redan idag!

 

Vi arbetar med centrala avtalspartners och avböjer därav alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

 

 

Vi erbjuder:

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson erbjuder totallösningar samt tjänster inom uthyrning, tillfällig-el, solenergi, moduler och trafikanordningar.

Peter Wistrand, depåchef

Telefon: 0733-376041
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.