Arbetsledare

Sökes till Västerås

Organisation

Region Mellersta sträcker sig från Norska gränsen till kusten vid Östersjön som ett brett bälte genom Sverige. Inom regionen finns fyra kontorsorter varav Västerås är en. Övriga är Karlstad, Örebro, Borlänge, Mora och Eskilstuna/Nyköping. Tillsammans är vi ca 850 medarbetare som jobbar för att sätta kunden och projekten i fokus för vår framgång. Vi behöver fortsätta fylla på med kompetenta medarbetare som vill vara med och forma Peab i Västerås. I Västerås jobbar vi med alla tre områden; byggservice, hus och industri samt bostäder. Vi söker till vårt bostadsgäng en arbetsledare som har erfarenhet inom yrket.

Arbetsuppgifter

I rollen som Arbetsledare biträder du din Platschef med ledning av projekt, från planering och arbetsledning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, både tidsmässiga och ekonomiska, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Att vara Arbetsledare innebär en roll med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, men också ett stort ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Kompetensprofil

I en roll som erfaren Arbetsledare krävs god praktisk erfarenhet från olika former av byggproduktion och gärna en byggteknisk utbildning. Erfarenhet av bostadsproduktion är meriterande.

Personliga egenskaper

Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete, har lätt för att prioritera och arbeta strukturerat. Vidare är du ansvarstagande för ditt eget och din grupps arbete då du förstår att en nöjd kund kommer tillbaka!

Du behöver körkort och tillgång till egen bil. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan direkt! 

 

Anställningen kan komma att påbörjas med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-18

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Johan Jansson, Arbetschef

Telefon: 0733-375336
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.