HR-Partner Peab Anläggning

Sökes till Efter överenskommelse

Vi söker nu en personlig och pålitlig kollega med flera års kvalificerad erfarenhet från HR området.

Arbetet som HR-partner
Vi erbjuder ett spännande arbete för dig som vill vara med och jobba med HR i en verksamhetsnära roll. I Peab har vi människan i centrum och trots vår storlek är vi familjära och personliga vilket det gör det extra roligt att arbeta med HR relaterade frågor.

Ansvarsområden/Arbetsuppgifter
Du driver HR-arbetet i nära samverkan med våra chefer inom den rikstäckande verksamheten, Byggservice, Grundläggning och Vägdrift.
Du kommer arbeta med alla delar inom HR-området på såväl strategiskt som operativ nivå. En av dina viktigaste uppgifter är att stötta våra chefer i dagliga personalfrågor inom bland annat rekrytering, lönesättning, introduktion, kompetensutveckling, rehabilitering och avveckling. Utöver detta är lag och avtalstolkning samt facklig samverkan och förhandling en naturlig del av dina arbetsområden.

Du blir en del av Peabs HR grupp som tillsammans utvecklar och driver personalprocesser, förbättringsarbete samt stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du kommer att vara involverad i bolagens övergripande HR arbete. Du rapporterar till bolagens HR-chef.

Din profil
Du bör ha flera års erfarenhet (5-10 år) av HR-arbete. I grunden har du en akademisk utbildning från högskola/universitet. Som person är du självgående och initiativrik, med hög integritet, gott omdöme och har lätt för att samarbeta.

Det är en operativ tjänst på en stor geografisk yta, vilket kommer innebära en del resor. Med bakgrund av detta så är körkort ett krav.

Peab Byggservice AB och Peab Grundläggning AB samt Statlig Vägdrift är tre bolag/verksamheter inom Peabkoncernen som tillsammans har över 40 kontor i Sverige och ca 1400 medarbetare.

Placeringsort för tjänsten kommer vara Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping eller Örebro.

Gör din ansökan nu, vi tillämpar löpande urval.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-16

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Ulf Engstrand

Telefon: +46 733376405
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.