Inköpare

Sökes till Örebro

Byggkunnig till Inköp

Har du erfarenheter från byggbranschen, ett intresse för affärsmannaskap, samarbetsförmåga,  känsla för analys och näsa för struktur? Då har vi en utmaning för dig!

Vi söker efter någon som vill driva inköpsprocessen i våra spännande byggprojekt. Du kanske idag jobbar som inköpare i branschen, vilket är meriterande! Du kan också ha en erfarenhet från byggproduktion men nu vill du utveckla dig vidare inom branschen. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete eller inom bygg för att kunna leverera i rollen.
Du trivs med att arbeta självständigt med stort ansvar och med vilja att bidra till teamet. Alla funktioner i och kring produktionen har samma mål och vi bygger vår verksamhet tillsammans.

I våra projekt arbetar vi i olika skeenden samt olika entreprenadformer och inte alltid med färdiga handlingar och specifikationer vilket utmanar inköpsfunktionen. Samtidigt ger det stora möjligheter att som inköpare påverka upphandlingar av både tjänster och varor på ett unikt sätt jämfört med traditionellt inköpsarbete. Du blir en viktig specialist och kollega i projektteamen där du stöttar linjeverksamheten att uppnå nöjda kunder och ett lönsamt projekt.

Ditt arbetsområde blir Örebro län. Du ingår i ett inköpsnätverk med kollegor spridda i mellersta Sverige. Placering är i Örebro och resor sker huvudsakligen över dagen i närområdet samt ett fåtal övernattningar per år. Du rapporterar till inköpschefen men jobbar huvudsakligen i projektform nära linjen i våra två arbetschefsgrupper.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringstiden så skicka din ansökan redan idag!

Vi tillämpar provanställning.

Har du frågor om tjänsten kontaktar du vår Inköpschef Maria Frisk. Har du frågor om annonsen eller rekryteringsprocessen kontaktar du vår HR Generalist Jennifer Johansson.

Ta chansen och bli en del av vår familjära stämning i det stora bolaget med lokal förankring.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-19

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Jennifer Johansson, HR Generalist

Telefon: 0722-266926

Maria Frisk, Inköpschef

Telefon: 054-852052
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.