Rörläggare och markarbetare Älvsbyn

Sökes till Älvsbyn / 4kanten

 

Peab Anläggning är en ledande aktör inom branschen. Våren närmar sig och våra projekt behöver förstärkning. Därför söker vi nu ett antal rörläggare och markarbetare för säsongsanställning. Vårt verksamhetsområde är Norrbotten, men vi söker i första hand personal till ett projekt i Älvsbyn. Det kan även bli aktuellt med tjänster inom hela 4-kanten.

Arbetsuppgifter i huvudsak:

  • Rörläggning
  • Schakt- och fyllningsarbeten
  • Ytskiktsarbeten som justering, plattläggning, stensättning, grönytor osv

 

Kompetenser och personliga egenskaper Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, eller att du har utbildning inom området. Som person vill vi att du är självgående, driven/engagerad samt ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kravprofil B-körkort och tillgång till bil är ett krav. Relevanta utbildningar som tex Svetslicens EN 13067 är meriterande.

Vi erbjuder Hos oss är arbetsuppgifterna omväxlande och du kommer att ha goda utvecklinsmöjligheter. Vi är ett stort och kompetent företag med med säkra och trygga anställningar och villkor.  Vi jobbar i team, med hantverkare arbetsledare och platschef. 

Vill du bli en del av vårt team? Skicka in din ansökan dirkekt! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, där bifogar du CV och personligt brev. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dennis Szymasko, Personal

Telefon: 0725-337966

Jim Ljuslinder Arbetsledare

Telefon: 0733848243
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.