Handledare för sommarungdomar

Sökes till Stockholm

Har du ett intresse för utemiljöer och att arbeta med ungdomar, titta hit!

Peab Drift och Underhåll i Stockholm söker dig som vill jobba som handledare för våra sommarjobbande ungdomar under sommaren 2021. Peab Drift och underhåll är verksamma inom yttre fastighetsskötsel, park samt vägdrift. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi söker flera handledare till flera olika platser runt om i Stockholm, både söderort, city, västerort och norrort.

Om tjänsten

Som handledare är ditt uppdrag att ta hand om och handleda de ungdomar som arbetar hos oss under sommaren. Vi arbetar mot Stadsdelsnämnderna och Trafikkontoret med varierande arbetsuppgifter som till exempel kan vara renhållning av parker och gator, gräsklippning eller att rensa ogräs. Du kommer under tre omgångar om tre veckor vardera handleda olika grupper av sommarjobbande ungdomar. Du förväntas därmed kunna jobba hela perioden från i mitten på juni till i mitten på augusti. Vid inledningen av din anställning kommer du att få en introduktion i arbetet. Tjänsten har en omfattning om ca 35 timmar per vecka.

Om dig

Vi söker dig som är social, initiativtagande och har ett intresse för utemiljöer. Vi tror att du på något sätt har tidigare erfarenhet från att jobba med ungdomar eller har pågående högskolestudier inom relevant område. B-körkort för manuell växellåda är ett krav, då mycket av arbetet kräver att man tar sig fram med våra bilar.

Intresserad? Presentera dig genom att bifoga CV och personligt brev i din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-09

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Fredrik Jonsson

Telefon: 0707794324

Kim Sand

Telefon: 0725-333267

Maria Osihn

Telefon: 070-779 42 56
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.