Arbetsledare

Sökes till Uppsala

Peab Anläggning har lång erfarenhet och bred kompetens inom mark & anläggning. Till vår anläggningsverksamhet i Uppsala län söker vi nu en erfaren arbetsledare som vill vara med och bereda vägen framåt i en välfungerande och driven grupp. Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar.

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att bistå platschefen genom att planera, leda och fördela arbetet gentemot våra hantverkare inom anläggning. Du ansvarar för att driva produktionsarbetet till färdigställande där dina arbetsuppgifter bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid kontraktsadministration. På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer & personliga egenskaper

Vi söker dig som har en bygg/anläggningsteknisk utbildning och har några års arbetslivserfarenhet i en arbetsledande befattning inom mark- och anläggning. 

Som person är du driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa gott samarbete och förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. 

Du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Malin Sundvall, HR

Telefon: 0725-33 33 04
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.