Kranbilschaufför

Sökes till Förslöv

Vi söker en engagerad kranbilschaufför som vill fortsätta växa tillsammans med oss på Swerock/Cliffton.

Vi behöver just nu utöka vårt team med en avbytare som är intresserad av att köra olika ekipage inom vår fordonsflotta.

Om tjänsten  

Rollen som avbytare är en varierande roll där du får möjligheten att köra olika typer av fordon såsom kranbilar och lastväxlare för utkörning av liftar.  

Jobbet innebär att du har nära kontakt med vår transportledning, kunder och andra chaufförer. Även viss översyn och underhåll av ekipaget ingår.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen som avbytare ser vi gärna att du är en prestigelös person som är engagerad och vill utvecklas inom ditt område. Du drivs av att arbeta med roliga och varierande uppdrag. Du samarbetar väl med andra och uppskattar att vara en del av ett team.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av arbete som kranbilschaufför eller annan relevant arbetslivserfarenhet.
CE-körkort, kranförarbevis och YKB är ett krav. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-20

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Fredrik Stolt, platschef

Telefon: 0725-334235
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.