Arbetsledare Park/Gata

Sökes till Helsingborg

Rollen som Arbetsledare innebär många sociala kontaktytor då du kommer träffa våra beställare, ha kontakt med leverantörer samt leda vår personal i deras dagliga arbete. Här är en tjänst där den ena dagen aldrig är den andra lik och där du ständigt fixar och löser! 

Kravprofil

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av yttre skötsel av park och gatumark. Du är en trygg ledare som trivs med en kombination av arbete ute i produktionen nära dina medarbetare och en del administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning på minst eftergymnasial nivå inom det gröna området eller liknande. Har du tidigare erfarenhet av drift och underhåll av gatumark och övriga hårdgjorda ytor, renhållning samt beredskap ses detta som meriterande. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Vi kommer börja arbeta med urval av kandidater löpande så sök gärna så fort som möjligt. Sista ansökningsdagen är 14 juni.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas och passa i rollen som Arbetsledare hos oss tror vi att du är en person som tar initiativ och sätter igång aktivitet för att uppnå resultat. Du är flexibel och har med det lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser helt enkelt möjligheterna i förändringar. Du har lätt för att arbeta och samarbeta med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett aktivt och tillmötesgående sätt. Din servicenivå är hög och du har en vilja och förmåga att hjälpa och stötta andra på ett entusiastiskt sätt. Du trivs med att strukturera, planera och organisera ditt arbete och driver med detta ditt arbete framåt på ett effektivitet sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-14

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Charlotte Siversson

Telefon: 0707-916188
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.