Engagerad och ansvarstagande Krossmaskinist/Maskinförare

Sökes till Östergötland

Vi söker nu en krossmaskinist/maskinförare till våra mobila krossanläggningar. Krossanläggningen flyttas i huvudsak runt i Östergötlands och Sörmlands län men det kan också bli aktuellt att krossen flyttas för arbete i andra områden i Sverige. 

Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat och professionellt produktionsteam och tillsammans sköter ni produktionen på anläggningen.

Våra värdegrunder jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig är stommen i vårt dagliga arbete! 

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna som krossmaskinist/maskinförare består huvudsakligen av att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete. I praktiken innebär det att du skall se till att anläggningen producerar rätt produkter så effektivt som möjligt samt köra den maskinen som förser krossanläggningen/siktanläggning med sten och bära undan de färdiga produkterna. För att möjliggöra en effektiv produktion måste du även underhålla produktionsmaskinerna samt utföra de reparationsarbeten som uppstår.

Utöver ovanstående ingår det även att vid behov stötta med lastning av våra färdiga produkter på lastbil.

Vem är du?

Vi söker dig som har B-körkort samt förarbevis för grävmaskin och hjullastare, erfarenhet av svetsning och underhållsarbete. Meriterande är om du har erfarenhet av maskintekniskt arbete. Vi sätter stort värde i att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och verksamheter. 

Som person söker vi dig som känner igen dig i egenskaperna att ha hög arbetskapacitet, god samarbetsförmåga och som är självgående och kreativ. Du är en engagerad och kommunikativ person som alltid försöker hitta de bästa lösningarna vid produktion och förebyggande underhåll. Att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar är du van vid och trivs med och du ser ordning och reda som en självklarhet. Det är viktigt att du är öppen för att utföra en variation av förekommande arbetsuppgifter och positiv till att hjälpa till inom andra arbetsområden vid behov. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Du behöver vara en person som följer fastställda ramar och har lätt att följa regler gällande säkerhet och arbetsmiljö.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30 juni 2020, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetschef Peter Andersson på tel. 073-384 77 80. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR Partner Eva Bergman på tel. 073-384 80 61. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-30

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Peter Andersson

Telefon: +46 733847780
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.