Anläggningsarbetare

Sökes till Borås

Rutinerad anläggningsarbetare till Peab Anläggning i Borås

Vi är en drift- och anläggningsgrupp som verkar inom Sjuhäradsregionen. Här tar vi oss an uppdrag såsom ombyggnationer av skolgårdar och lekplatser, finplaneringsarbeten i bostadsområden och mindre anläggningsarbeten åt Trafikverket.  Vi har ramavtal med flera kommuner och andra offentliga beställare och utför underhåll av tillexempel gator, grönytor och planteringar. Detta innefattar också vinterväghållning.

I Borås är vi en liten grupp med Platschef, Arbetsledare och, med dig, 2 anläggare. Inom avdelningen Drift och Underhåll är vi desto fler, drygt 100 personer, som verkar från Varberg i syd till Åmål i norr. Vi har också ett nära samarbete med våra underentreprenörer.

Vi söker nu dig som

-          är anläggare med yrkesbevis eller motsvarande kunskap

-          är kunnig och erfaren inom markarbete och finplanering

-          har intresse för, och gärna erfarenhet av, att handleda

           lärlingar

-          har B-körkort

-          har kunskaper i svenska på en tillräcklig nivå för att

           arbetet ska flyta på bra och uppfylla krav på kvalitet

           och säkerhet.

För att trivas hos Peab behöver du tycka om att ta ansvar och driva arbetet framåt, i gengäld får du stort förtroende och ansvar. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vill du arbeta i en mindre grupp med varierade arbetsuppgifter och kamratliga kollegor, sök till oss!

Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan!

Bifoga cv och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du söker till oss.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

 Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-27

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mika Mörner, HR

Telefon: 070 779 42 95
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.