Arbetsledare

Sökes till Borås

Arbetsledare till Peab Anläggning i Borås

Letar du efter en arbetsledarroll med hög grad av ansvar och frihet? Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är Peab rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Nu söker vi en ny arbetsledare till Borås, är det du?

Om arbetsplatsen

Vi är en drift- och anläggningsgrupp som verkar inom Sjuhäradsregionen. Här tar vi oss an uppdrag såsom ombyggnationer av skolgårdar och lekplatser, finplaneringsarbeten i bostadsområden och mindre anläggningsarbeten åt Trafikverket.  Vi har ramavtal med flera kommuner och andra offentliga beställare och utför underhåll av tillexempel gator, grönytor och planteringar. Detta innefattar också vinterväghållning. I Borås är vi en liten grupp med Platschef, Arbetsledare och med dig 2 anläggare. Vi sitter i fina lokaler på Åkermans väg 8. Inom avdelningen Drift och Underhåll är vi desto fler, drygt hundra personer, som verkar från Varberg i syd till Åmål i norr. Vi har också ett nära samarbete med våra underentreprenörer.

Om tjänsten

Som arbetsledare hos oss har du en viktig roll med eget ansvar för projekt eller delprojekt där du planerar, leder och fördelar arbetet samt bistår platschefen på olika sätt. Arbetet innefattar bland annat kvalitetssäkring, arbetsmiljöarbete, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering och delaktighet vid budgetprognos. Du har ofta kontakt med kunder och leverantörer och du deltar vid byggmöten med beställare.

Vi tror att du har en examen från en YH-utbildning eller högskoleutbildning med inriktning mot vår bransch samt har arbetat som arbetsledare i minst ett år. Alternativt att du arbetat som anläggare, grävmaskinist eller dylikt en längre tid och tagit en mer ledande roll, har god kunskap om den ekonomi och administration som krävs av en arbetsledare och önskar utvecklas vidare.

B körkort och tillräckliga svenskkunskaper för att hantera kontraktsadministration och kommunikation på ett sätt som säkerställer en hög nivå av kvalitet på arbetet och säkerheten är ett krav. Likaså erfarenhet av mark- och anläggningsjobb och arbetsledning samt gärna erfarenhet av vinterväghållning och av att arbeta i trafikverkets projekt. Du måste klara av, och vara intresserad av, kontraktadministration, ekonomiuppföljning och att hantera alla olika slags människor. Vi ser gärna att du redan har ett gott kontaktnät i branschen.

För att trivas hos Peab behöver du tycka om att ta ansvar och driva ditt arbete framåt, i gengäld får du stort förtroende och ansvar. Som arbetsledare får du ramar snarare än instruktioner och det är viktigt att du trivs med det  samt förmår lösa arbetet effektivt och med god kvalitet.

Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan!

Bifoga cv och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du söker till oss.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-27

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mika Mörner, HR

Telefon: 070 779 42 95
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.