Entreprenadingenjör Väst

Sökes till Göteborg

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan.

Peab Grundläggning bygger för framtiden och vill stärka upp med en Entreprenadingenjör till ett härligt gäng med spännande framtid inom Västra Götalandsregionen! Är du noggrann och engagerad? Har du viljan och kompetensen? Då är du rätt person!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

I rollen som Entreprenadingenjör planerar och förbereder du inför produktionsstart tillsammans med ansvariga i projektet. Du får vara med och utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval. Här får du möjlighet att i ett tidigt projektskede komma med synpunkter utifrån ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en effektiv produktion. Du arbetar tätt ihop med teamet på plats.

Dina arbetsuppgifter:

  • I inköpsprocessen ingår att göra urval av leverantörer, upprättande och utskick av förfrågningsunderlag, värdering av anbud, förhandling och upphandling.
  • Du kommer att besitta en viktig central roll där du är delaktig i att skapa goda kundrelationer där deltagande i byggmöten är en viktig del.
  • Du är spindeln i nätet i byggserviceprojekten och har ett tätt samarbete med platscheferna.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen med en utbildningsbakgrund som högskoleingenjör, men även annan relevant utbildning kan vara aktuell. Något års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande. Du har dessutom god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. För att lyckas i denna roll behöver du goda allmänna datorkunskaper samt även B-körkort.   

Som person är du:

  • Strukturerad och har lätt att ta till dig information
  • Ambitiös och har viljan att utvecklas
  • Administrativ och affärsmässig.
  • Intresserad av människor och gillar att vara en i laget
  • Analytisk i sinnet i kombination med en flexibel förmåga

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-07

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Katrin Bendiksen

Telefon: 0733- 37 27 45
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.