Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom park- och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik.


Nu söker vi en ny entreprenadingenjör till vårt team inom gatudrift.


Om tjänsten
Din roll som entreprenadingenjör blir att stötta arbetschefsgruppen i ekonomiska och administrativa arbeten. Du arbetar med projektering, produktionsplanering och är med i anbudsprocessen. Andra arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på byggmöten, ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiska regleringar (t ex ÄTA) både mot kund och underentreprenörer samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Du hjälper även till med dokument vid uppstart samt slutdokumentation. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års erfarenhet av produktionen i branschen alternativt från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef. Du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig väl i tal och skrift i koncernspråket som är svenska. B-körkort är ett krav.


Som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om vara spindeln i nätet i projekten. Det är viktigt för oss att du delar Peabs kärnvärden, det vill säga att du är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig eftersom detta är grundläggande för allt Peab gör.


Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-06-12

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Linda Hoem

Telefon: +46 072-5335882
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.