Kalkylingenjör

Sökes till Göteborg

Kalkylingenjör

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Du kommer att ingå i teamet i region väst där placeringsort för tjänsten är Göteborg. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

 Vill du vara med på vår spännande resa i en växande region? Som kalkylingenjör hos oss kommer du bland annat arbeta med att:

  • Upprätta detalj- och anbudskalkyler
  • Analysera projekteringsbehov i kalkylstadiet
  • Hantera kontraktsadministration
  • Utforma anbudstexter
  • Infordra materialofferter och fullfölja inköp
  • Erfarenhetsåterföring från projekt

Vi söker dig med 3-5 års erfarenhet från kalkylarbete inom grundläggning alternativt anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har en bygg- eller anläggningsrelaterad utbildning.

Som person är du självgående, strukturerad och duktig på att samarbeta. Vidare är du affärsmässig, öppen, prestigelös och verkar alltid för företagets bästa.

B-körkort är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Andreas Berntsson Arbetschef

Telefon: 0725333142
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.