Platschef Recycling

Sökes till Göteborg

Arbetsbeskrivning
Som platschef kommer du att vara produktionsansvarig för Swerocks recyclingverksamhet i Storgöteborg.
Inom recyclingtjänster är huvudfokus på överskottsmassor där du ansvarar för verksamheten och leder det arbete som utförs i dina anläggningar. I rollen som Platschef får du även möjlighet att arbeta med affärsutveckling och försäljning inom ett område som ständigt växer. Vi hjälper våra kunder genom att vara en given partner i deras projekt. Du har en nyckelroll i utvecklingen av våra anläggningar avseende logistik och service.
Du rapporterar till Arbetschef, Recycling Region Väst.

Du ansvarar också för:

  • Att identifiera nya affärsmöjligheter och marknadsföra Swerocks produkter och tjänster
  • Att utveckla lönsamheten genom effektivisering och optimering på anläggningarna
  • Kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöansvar på anläggningarna
  • Säkerställa att verksamheten alltid bedrivs enligt gällande miljötillstånd
  • Ansvar för personal, budget och prognos för anläggningarna.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har erfarenhet från en liknande roll, gärna i en ledande funktion. Eftergymnasial utbildning med någon typ av miljöinriktning är meriterande och du skall ha minst 5 års yrkeserfarenhet inom liknande yrkesområde. Du har kunskaper i grundläggande miljörätt och förståelse för miljöfarlig verksamhet.
Som person är du en prestigelös lagspelare med ett tydligt driv att utveckla din verksamhet. Du är diplomatisk, lyhörd och resultatinriktad med ett tydligt fokus på målstyrning och uppföljning. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare har du förmåga att driva och följa upp kundutveckling på ett tydligt och affärsmässigt sätt, du har god grundläggande förståelse för ekonomi och en mycket god känsla för kundrelationer och försäljning.

Övriga krav:

  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Dokumenterad ledarerfarenhet med personalansvar under minst tre år.

Hur söker jag tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr på 0727-30 52 46 alternativt anna.edemyr@se.experis.com
Vi tar endast emot ansökningar via https://www.experis.se/swe/lediga-jobb/jobb/f262f9ad-43a3-45aa-b418-c1a621623a52/platschef-till-swerock-i-goteborg/?search=edemyr Då vi tillämpar löpande urval; ansök så fort som möjligt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-31

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 6 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1 300. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.