Arbetsledare Region bygg väst

Sökes till Skövde

Är du vår nya engagerade medarbetare?

Det händer mycket i Skaraborgs län. Vi på Peab är en stark drivande kraft och har foten med i många av regionens stora projekt. För att bemanna våra projekt söker vi nya medarbetare som vill vara med och utveckla vår region. Till vår byggverksamhet i Skövde söker vi nu erfarna platschefer och arbetsledare.

Som platschef har du alltid en central roll i våra projekt. Du har totalansvar för projekten med huvuduppgift att planera och leda produktionen från start till mål. Det innefattar ansvar för personal, kvalitet, planering och ekonomi. I din roll bör du ha gott tekniskt yrkeskunnande, vara affärsmässig och se möjligheter i arbetet. Eftersom du är ansvarig för personalen i projektet är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och är duktig på att skapa ett bra arbetsklimat. Du är lagkapten och ser det som din uppgift att både hålla ihop laget och ge dem förutsättningar att skapa goda resultat.

I rollen som arbetsledare arbetar du nära platschefen och bistår med ledning i projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du ansvarar för daglig ekonomisk uppföljning och tillsynsarbeten på plats i projekten. Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete. I din roll är det viktigt att du har lätt för att prioritera, arbeta strukturerat och fatta beslut.

I vår region är det viktigt med lokal förankring och hjärta för våra projekt. Därför söker vi dig som brinner för att utveckla din närmiljö och tillsammans med oss vill ett bygga ett hållbart samhälle.

Till samtliga tjänster vill vi att ni har relevant teknisk utbildning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Hesselgren, Personalchef

Telefon: 0725 33 75 49

Robert Malmgren, Arbetschef

Telefon: 0725 33 58 16
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.