Mark och Anläggningsarbetare, Varberg

Sökes till Varberg

 

Är du en noggrann och ansvarstagande anläggare med lång erfarenhet i yrket? Är du den i gänget med koll på arbetsberedningar och föreskrifter? Har du dessutom god social kompetens och uppskattar variation i vardagen? Vi behöver dig!

 

Arbetsgruppen

Vår grupp ligger under avdelningen för Drift och Underhåll hos Peab Anläggning.I Varberg har vi ett ramavtal mot kommunen där vi arbetar med anläggning och framförallt utemiljö som exempelvis stenläggning, röja skog, lekplatser, VA-anläggning samt diverse träarbeten.

Vi är en mixad grupp med familjär stämning som tillsammans vill driva projektet framåt. Här finns med dig åtta mark- anläggning- och träarbetare i blandade åldrar, en arbetsledare och en platschef. Då en av oss flyttar till en annan del av landet behöver vi fylla på. Vi behöver någon som är kunnig i yrket och dessutom vill ta på sig ansvaret att stötta vår arbetsledare.  Rollen innebär att du ofta kommer att arbeta praktiskt i ett projekt samtidigt som du stöttar med exempelvis kvalitetsuppföljning och framtagande av arbetsberedningar i flera andra projekt.

 

Du är en ödmjuk och ordningsam ledartyp

För att trivas i rollen och hos oss behöver du tycka om att ta eget ansvar och initiativ. Du har förmågan att driva ditt eget och andras arbete framåt samtidigt som du förstår vikten av tät dialog och god återkoppling till arbetsledning. Du är ordningsam och kvalitetsmedveten. Du löser problem effektivt och kommunicerar framgångsrikt med såväl beställare, medarbetare, arbetsledning och tredje man. Du klarar av att vara den som både har övergripande koll och som frontar god arbetsmiljö, effektivitet och företagets värderingar. Samtidigt uppskattar du att utföra det dagliga fysiska arbetet på arbetsplatsen. Du är ödmjuk inför andras kunskap och erfarenhet.

Du behöver ha minst fem års erfarenhet av mark-och anläggningsarbete. Du är duktig på dagbok, arbetsberedningar och kan omsätta texter med lag- och kontraktskrav i praktiken. Vidare krävs B-körkort och goda kunskaper i svenska då det är vårt koncernspråk.Våra arbeten finns i Varberg med omnejd. Vi arbetar främst dagtid.

Du kommer till en glad, engagerad och ordningsam platschef och en noggrann arbetsledare. Här behövs du och får möjligheter att utvecklas. Hos oss arbetar vi tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål.

 

Vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan!

 Bifoga cv och personligt brev i ett och samma dokument. I brevet önskar vi att du berättar lite om dig själv och varför du söker till oss.

För att säkerställa en god arbetsmiljö tillämpas slumpvisa alkohol- och drogtester på våra arbetsplatser.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Mika Mörner, HR

Telefon: 0707794295
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.