Yrkesarbetare Drift och Underhåll

Sökes till Ljungby

Söker du ett omväxlande och utmanade arbete? Nu förstärker vi vår Vägdrift Ljungby med yrkesarbetare!


Om tjänsten
Vi söker yrkesarbetare med C-kort. I tjänsten ingår jour samt patrullering av vägdriftsområdet runt om Ljungby.

I dina arbetsuppgifter utförs i och vid arbetsområdet såsom, städning vägren, tvätt av tavlor, röjning, kontroll vägmärken, lagning av slaghål med mera.

I tjänsten ingår beredskap.

 

Tjänsterna är en tillsvidareanställning.

 

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är självgående, ordningsam och bra på att hålla tider och deadlines. Du kommer att jobba i ett engagerat gäng där social kompetens och förmåga att samarbeta är viktigt.

 

Erfarenhet av liknande arbete

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-12

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johnny Karlsson, platschef

Telefon: 0705790237

Marita Petkovic, HR-Partner

Telefon: 072-5337836
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.