Kalkylingenjör

Sökes till Stockholm

Är du duktig på siffror och har ett strukturerat arbetssätt? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig!

Peab söker två kalkylingenjörer till vår kalkylavdelning inom drift och underhåll.

Drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och vi är verksamma inom mark, park- och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är exempel på fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Om tjänsten
Som kalkylingenjör kommer du arbeta med hela anbudsprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du ha ett nära samarbete med chefer i organisationen och medverkar i marknadsstrategiska beslut. I rollen kommer du att analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö. Din fokus ligger på att upprätta anbud som innefattar kalkyler, arbetsbeskrivningar, kvalitetsdokument samt kontraktskalkyler för erhållna- och kommande projekt. Tjänsten innebär även en konsultativ roll som stöd i organisationen gällande kalkyl- och kostnadsfrågor.

Om dig
Du som söker har tidigare erfarenhet från kalkyl- och anbudsprocessen alternativt har varit platschef/produktionschef eller innehaft liknande roll i produktionen och vill utvecklas inom rollen som kalkylingenjör. Vi ser gärna att du har en avslutad eftergymnasial utbildning. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från markarbete eller drift och underhåll av utemiljön samt är förtrogen med gällande entreprenadjuridiska regelverk såsom AMA och även kalkylprogram. Du har goda datakunskaper och trivs att arbeta med siffror. Du talar och skriver svenska samt innehar B-körkort.

För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar och driva kalkylarbetet framåt. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennie Larsson

Telefon: 0725337880
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.