Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Dalsland med omnejd

Drift och Underhåll är en del av Peab Anläggning AB som utför projekt inom offentliga miljöer samt på uppdrag av Trafikverket bland annat. Just nu växer gruppen och vi behöver utöka med ytterligare en erfaren anläggningsarbetare i Dalsland. Som anläggningsarbetare i Peab Anläggning varierar projekten och är olika långa. Som medarbetare kommer du tillhöra en produktionsgrupp med Platschef, Arbetsledare och andra yrkesarbetare där ni genomför projekten tillsammans.

I rollen som yrkesarbetare förekommer projekt så som:

  • Nybyggnation av parker och lekplatser
  • Grundläggning av byggnader
  • Rörläggning, vatten- och avloppsarbeten
  • Om- och tillbyggnad för väg och järnväg
  • Ytskiktsarbeten; plattläggning, kantsten, grönytor

Kompetenser och personliga egenskaper

Nu söker vi en anläggningsarbetare som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person vill vi att du är ansvarsfull, initiativtagande och har lätt för att samarbeta. Du är händig, har ett stort eget driv och är flexibel då upptagningsområdet sträcker sig genom Dalsland med omnejd. Förutom dina kunskaper och erfarenheter kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kravprofil

  • B-körkort
  • Minst två års erfarenhet av anläggningsarbete

Meriterande för tjänsten

  • Relevanta utbildningar är meriterande.
  • Yrkesbevis inom mark- och anläggningsarbete

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är omväxlande med goda utvecklingsmöjligheter. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida där du bifogar ditt CV. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jim Almqvist, Bitr. Arbetschef

Telefon: 0725-33 43 11

Paulina Zayer, HR

Telefon: 0733 37 41 28
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.