Administratör

Sökes till Umeå

Nu söker vi en administratör som med ett stort engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet i region nord.

Om tjänsten

Som administratör kommer dina arbetsuppgifter bland annat att innefatta kundregistrering, kreditsamordning och inventarieregistrering i vårt system. I dina arbetsuppgifter kommer det även att ingå kontering av fakturor och vidarefakturering till kund. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att ha mycket kontaktytor både internt och externt med våra kunder.

Om dig

Du har en relevant gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av administrativt arbete. För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du har god systemvana och lätt för att sätta dig in i nya rutiner. Du trivs med att arbeta verksamhetsnära och med varierande arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att samarbeta med människor och skapar långsiktiga relationer. Du arbetar strukturerat och självständigt.

 

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-01

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Erik Mogren, Regionchef

Telefon: 0733-84 71 71
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.