Byggservicesnickare Jönköping

Sökes till Jönköping

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peabkoncernen behöver förstärka organisationen i Jönköping med erfarna snickare.

Våra tjänster är främst inriktade på mindre om och tillbyggnader samt lokala och rikstäckande serviceavtal.

Vi söker nu erfarna byggserviceträarbetare med inriktning mot i huvudsak allmänna byggservicearbeten, projekt avseende om- och tillbyggnader men även montering och ombyggnader av kök i lägenheter och villor.

Som hantverkare i Peab Byggservice AB har du tillgång till en modern maskinpark och servicebil eller åker ihop med en arbetskamrat om du arbetar i den löpande byggserviceverksamheten. Du behöver ha god erfarenhet av byggservicearbete och vara självgående då arbetet ofta kräver egna initiativ och eget ansvar. Vi ställer som krav att du innehar körkort för personbil samt yrkesbevis då det är en garanti för att våra kunder ska få sina önskemål utförda professionellt och med kvalité. I dagsläget kan vi inte anställa lärlingar.

Då du arbetar med mycket eget ansvar och egna kund- och beställarkontakter är det också ett krav att du behärskar det svenska språket såväl i tal som skrift.

Din ansökan som skall bestå av CV och Personligt brev skickar du via mail till: jan.soderlund@peab.se

Urval sker löpande så tillsättande av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jan Söderlund, Personal

Telefon: 0733-37 53 52
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.