Renhållare med utvecklingsambition

Sökes till Helsingborg

Vi behöver utöka vår personalstyrka! Nu söker vi dig som vill arbeta i Helsingborg med renhållning för att kunna utvecklas inom rollen till arbetande förman.

Om tjänsten

Du kommer vara delaktig i det dagliga arbetet med att sköta renhållning i Helsingborgs men är på sikt intresserad av att ta ett större ansvar genom att stötta arbetsledare och platschef. Uppgifterna kan då vara, förutom att fortfarande jobba som en medlem i gruppen, att leda arbetet i vardagen, stötta i schemaläggning och planering samt ta ett större ansvar vid introduktion och upplärning av ny personal. Vi ser också att du på sikt sköter inköp av förbrukningsmaterial till gruppen, dokumenterar utifrån rutiner för renhållning samt tar emot och åtgärdar felanmälningar.

Arbetstiden förläggs enligt schema och innebär arbete både vardag och helg. Beredskap ingår i tjänsten.

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är engagerad och har ett intresse av att fortsätta driva utvecklingen inom gruppen framåt. Eftersom vi jobbar i offentliga miljöer är du serviceinriktad och kan bemöta allmänheten på ett bra sätt. Då du både är en viktig lagspelare i renhållargruppen men också ska kunna ta en ledande roll tror vi att du både har lätt för att samarbeta men också har handlingskraft att få saker att hända. Du behöver även ha viss datorvana samt känna dig bekväm med lättare administrativa uppgifter. 

Arbetet kräver att du har B-körkort.

Vi kommer löpande kalla till intervju och tjänsterna kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering avböjer vi alla erbjudande om annonserings- eller rekryteringshjälp.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-08

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Maria Areskoug, HR-partner

Telefon: 0733-37 47 99
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.