Serviceman

Sökes till Sälen

Om rollen

I rollen som serviceman hos oss på Lambertsson kommer du främst att arbeta i vår returmottagning, där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är mottagning av hyrda maskiner/material, registrering av returnerat material i vårt bokningssystem samt lastning och lossning av leveranser. Du kommer att utföra mindre reparationer, service och rengöring av våra bygg- och anläggningsmaskiner, bodar och personalvagnar etc. Arbetet kommer även att innebära service i fält samt montage av bodar samt leverans och retur av diverse hyresprodukter.

Om dig

Vi söker dig med god maskinkännedom och ett tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande reparations- och servicearbeten. Du trivs med att ta eget ansvar och i en roll där du har varierade arbetsuppgifter.

Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen till kund. Rollen ställer krav på att du har förmågan att på egen hand se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Mycket god datorvana samt körkort klass B är ett krav. Truckkort är meriterande.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-23

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Jonatan Persson, Projektledare

Telefon: 073-33 760 45
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.