Entreprenadingenjör

Sökes till Linköping

Om tjänsten
Generellt är en entreprenadingenjör en viktig kugge. Som entreprenadingenjör hos oss på Peab Anläggning i Östergötland får du möjlighet att arbeta i en ansvarsfylld och varierande roll i en välfungerande region. I rollen verkar du som stöd mot arbetschefsgruppen och i enskilda projekt inom bland annat kontraktshantering och entreprenadjuridik. Rollen kan även röra kalkyl, inköp, uppföljning- dokumentation för överlämnande till kund etc. 
Som en viktig rådgivare får du vara delaktig i byggprocessens alla delar, innebärande ett tvärfunkionellt arbete och en daglig samverkan med många aktörer ute i våra projekt där du ska vara ett stöd.
Du kommer att utgå från kontoret i Linköping, men projekten kan vara lokaliserade i övriga delar av Östergötland och norra Småland.

Vem är du?
Du har flerårig vana från branschen och kunskaper om anläggingsproduktion i Entreprenadingenjörsrollen alternativt som Arbetsledare, Platschef eller Kalkylator.
Motivera gärna vid ansökan vad du har för erfarenheter relaterade till sökt tjänst.
Ett krav är goda kunskaper i Excel, AB/ABT, AMA samt MER. Vi ser även att du har körkort B.

För att trivas hos oss behöver du vara beslutsam och kunna arbeta självständigt genom ett strukturerat arbetssätt. Kanske har du en bakgrund som Platschef, men är nyfiken på att komma vidare och använda dina gedigna kunskaper och erfarenheter i syfte att stötta gruppens Platschefer. Du kommer att mätas på ditt resultat och planerar självständigt ditt arbetsutförande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-01

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Henrik Wallin, Arbetschef

Telefon: 0701 69 91 19
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.