Beläggninsarbetare

Sökes till Sundsvall

Sökes till Peab Asfalt region nord.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som beläggningsarbetare hos oss på Peab Asfalt med början under april/maj 2020.

Som beläggningsarbetare hos oss kommer du att ingå i ett engagerat arbetslag som drivs av att se en väg växa fram.

Arbetsuppgifter

Beläggningsarbetare:

  • Beläggningsarbete med maskin/manuellt
  • Vältning
  • Klistring
  • Screedoperatör
  • Trafikanordningar

Asfaltssäsongen är som mest intensiv från  april/maj tom november/december då du kommer att arbeta något längre arbetsdagar som kompenseras med ledighet med bibehållen lön från jul tom sista januari året därpå.

Vem är du?

Vi söker dig som har gått Bygg- och anläggningsgymnasium med inriktning anläggnings och/eller beläggningsarbete eller annan relevant utbildning eller erfarenhet.

Tjänsten som beläggningsarbetare ställer krav på att du som person är praktiskt lagd och har lätt för att lösa de problem som uppstår. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i ett arbetslag och ni är beroende av varandra för att lyckas, vilket betyder att du ska ha lätt för att samarbeta. Du ska ha en god fysik då det förekommer tunga lyft och du ska trivas med att jobba utomhus under större delen av året.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 29 februari 2020 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-29

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Michael Enqvist, Arbetschef

Telefon: 070-203 55 91
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.