Bygg- och Anläggningslärling

Sökes till Stockholm

Peab söker dig som  tar studenten från bygg- och anläggningsgymnasium och är intresserad av att fortsätta utvecklas inom bygg eller anläggning som lärling.

Vi tror att du som söker har intresse och engagemang att utvecklas inom Peab och inom ditt yrkesområde. Du är lagspelaren som uppfattas som  en god kollega och kompis och gör alltid ditt bästa.

Du kommer som lärling i Peab att få testa på olika moment inom ditt yrkesområde som följer din lärlingsbok. Efter avslutad lärlingstid erhåller du ditt yrkesbevis genom BYN och kan därigenom ges möjlighet att tillsvidareanställas som yrkesarbetare.

Våra urvalskriterier är följande:

Avslutade gymnasiestudier med minimum Godkänt i alla ämnen. Studier vid Peabskolans gymnasium ses som meriterande.

Körkort B ses som meriterande och inom vissa verksamheter är detta krav.

Att du under praktik och feriearbete skapat goda referenser som intygar att du kommer i tid och visar intresse för arbetet.

Urval sker löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fredrik Hansson (Anläggning)

Telefon: 0733-84 88 41

Fredrik Jonsson (Bygg)

Telefon: 0707-79 43 24

Fredrik Wargclou (Bygg)

Telefon: 0725-33 79 00
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.