Arbetsledare

Sökes till Gävle

Vi på Lambertsson behöver förstärka vår organisation! Därför söker vi nu en ny medarbetare till vår TA-division till depån i Gävle. På depån i Gävle bedriver vi verksamhet inom alla våra divisioner: Rental, El och TA, och vi har ett nära samarbete mellan divisionerna.

Vår TA-division erbjuder helhetslösningar inom trafikanordningar samt uthyrning av TA-material till alla typer av jobb, stora som små. I vårt produktsortiment har vi bland annat TMA-bilar, barriärer, avstängnings- och skyltmaterial.

Om rollen
I rollen som arbetsledare kommer du att ansvara för planering och ledning av den dagliga verksamheten samt se till att uthyrning och underhåll av TA-material fungerar. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillse så att kunderna får sina leveranser av material enligt önskemål och på överenskommen tidpunkt. Du kommer att ha mycket kundkontakt och fungerar som en rådgivare vid val av TA-material till kunden. Vidare sköter du fakturering, beställningar av TA-material till depån och hanterar ordrar i vårt uthyrningssystem.

Du kommer även att upprätta trafikanordningsplaner utifrån de lagar och krav som Trafikverket och kommuner ställer. Du bidrar med viktig expertkunskap vid vårt anbudsförfarande. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara kontaktperson mot Trafikverket och kommuner.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och kunskap om TA-material, alternativt erfarenhet från drift- och underhållsarbete, asfalt eller Trafikverksprojekt. Meriterande är om du har Trafikverkets kravkurser "Säkerhet på väg nivå 2 - 3". B-körkort är ett krav. Som person är du positiv, flexibel och samarbetsvillig. Du har stor ansvarskänsla för ditt arbete, sätter kunden i fokus och är mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett stimulerande arbete med mycket variation, både ute på fältet och inne på kontoret. Hos oss arbetar du i en organisation där vi genom korta beslutsvägar har stor möjlighet till påverkan och ger varandra förtroendet att växa. Vid urvalet i rekryteringsskedet kommer stor vikt läggas på personliga egenskaper. Vi värdesätter att du är självgående, organiserad, proaktiv och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du har god datorvana. Vi söker dig som har ett stort engagemang då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.

Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Då urval sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så sök redan idag!

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-02-28

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Örjan Selander, Regionchef

Telefon: 0725-33 38 82
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.