Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Vill du vara med där det händer och arbeta med tekniskt komplicerade och spännande projekt?

Peab är en av de största anläggningsaktörerna i Sverige. Vi arbetar inom mark och infrastruktur innebärande allt ifrån grundläggningar av byggnader och exploateringsområden till broar, vägar och järnvägar. Till Anläggning i Storstockholm söker vi nu en erfaren entreprenadingenjör som vill vara delaktig i arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör hos oss på Peab Anläggning i Stockholm får du möjlighet att arbeta i en ansvarsfylld och varierad roll i en välfungerande region. I rollen verkar du som stöd inom regionen och arbetar stöttande mot arbetschefsgrupper och enskilda projekt inom bland annat kontraktshantering och entreprenadjuridik. Som en viktig rådgivare får du vara delaktig i byggprocessens alla delar, innebärande ett tvärfunktionellt arbete och en daglig samverkan med många olika aktörer ute i våra projekt.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot exempelvis väg och vatten, alternativt annan formell erfarenhet som kan bedömas som likvärdig. Vi ser att du har gedigen erfarenhet inom mark och anläggning och minst fem års erfarenhet av en liknande roll eller av rollen som exempelvis arbetschef.

Du har god kännedom om AB/ABT, AMA och MER och god erfarenhet av att arbeta med regleringar, kontraktsfrågor och riskvärdering av produktionstekniska lösningar. Vidare har du erfarenhet av att arbeta med alla förekommande typer av mark- och anläggningsentreprenader och trivs i utmanande entreprenadförhållanden.

För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne. Vidare ser vi att du är duktig på att driva projekt framåt, sköta kundkontakter och innehar god förhandlingsvana. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom Stockholmsområdet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.