Traineeprogrammet "Nya Ingenjörer"

Sökes till Skåne

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss? Då är Peab Anläggning Syds traineeprogram ”Nya Ingenjörer” något för dig!

Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör med en examen som är max ett år gammal.

Vårt traineeprogram erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och möjligheten att få inblick i våra olika anläggningsprojekt runt om vår region. Traineeprogrammet ger dig möjlighet att skapa nätverk både med traineekollegor, medarbetare på Peab Anläggning samt inom våra olika affärsområden. Målet är att du ska få samla på dig kunskaper och erfarenheter för att bli en arbetsledare hos oss!

Upplägg:

  • Programmet startar den 12 augusti 2020.
  • Du börjar som biträdande arbetsledare men får också inblick i Entreprenadingenjörsrollen.
  • Du kommer att vara ute i olika projekt inom en radie på cirka 10 mil.
  • I vårt traineeprogram får du en fördjupad introduktion till Peab.
  • Du får lära dig Peabs bygg- och anläggningsprojekt.
  • Vi ger dig utbildningar inom kalkyl, inköp, arbetsmiljö och ledarskap.
  • Du får en mentor som är ditt stöd under hela programmet.
  • En handledare finns också som stöd i det dagliga arbetet.

Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!

Vem är du?

Vi söker som vill arbeta i produktionen och är nyutexaminerad inom:

  • Civilingenjör - inriktning Väg och Vatten.
  • Högskoleingenjör – relevant inriktning.

Du innehar B-körkort och har tillgång till egen bil för resor i tjänst. Vårt koncernspråk är svenska och det är viktigt att du både förstår och kan göra dig förstådd i tal och skrift.

Urval

Vårt traineeprogram sträcker sig över geografin; Halland, Skåne, Blekinge och Småland. Vi kommer därmed behöva ha en spridning på våra traineers bostadsort, något som kommer ligga till grund i urvalsarbetet. Vi kommer löpande att utvärdera de ansökningar som kommer in, så skicka in din ansökan redan idag!

I din ansökan vill vi att du motiverar varför du vill jobba på Peab och inom anläggningsbranschen. Vi vill även att du, förutom ansökan och CV, bifogar betyg och eventuella arbetsbetyg. Har du branscherfarenhet så beskriv inom vad.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-03-08

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.