Elmontör / Distributionsmontör / Elektriker

Sökes till Hela Sverige

Elmontör till ATS Kraftservice

ATS Kraftservice expanderar, därav söker vi efter fler och bra medarbetare till vår organisation.

Om rollen

Som elmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV - 24 kV, vilket innefattar såväl luft- och jordkabelarbete samt stationsarbete. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Din profil

Vi söker dig med elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Med elutbildning i bagaget kan vi utveckla dig till en riktigt bra elmontör! Har du några års erfarenhet inom yrket är detta meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig föra att leverera bra lösningar. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt men också i team med andra montörer, beredare, projektledare och maskinister. Du bör trivas med ett fritt arbete där huvuddelen av arbetstiden är förlagd utomhus. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort vilket är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som en del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer. Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

 

Din ansökan

Beroende på vilken region du söker till, ta kontakt via telefon eller mail med berörd regionchef.

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-31

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen.
ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.

Markus Lantz, VD

Telefon: 0733-84 87 09

Region Mellersta, Anders Gummesson

Telefon: 0702-91 24 70

Region Mellersta, Johan Ödqvist

Telefon: 0733-37 50 28

Region Nord, Håkan Ström

Telefon: 0725-33 41 55

Region Syd, Thomas Eklund

Telefon: 0733-84 72 96
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.