Distriktschef Peab Bostad AB

Sökes till Malmö

Vill du vara med och utveckla framtidens boende?
Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på 6 miljarder. Vi söker nu en Distriktschef till Region Skåne för utveckling av våra bostadsprojekt i Malmö. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med spännande projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Som Distriktschef ansvarar du för samtliga projekt inom distriktet och har resultat – och personalansvar. Du leder, driver och utvecklar verksamheten utifrån Bolagets övergripande strategi, policies och värderingar. Du har ett helikopterperspektiv och ett utpräglat strategiskt tänk avseende affärsutveckling och kompetensförsörjning. Du brinner för lönsamhet, nöjda kunder och organisationsutveckling och kommer att bidra med ett stort affärsfokus.

Som person är du jordnära och pålitlig med bra ledaregenskaper. Du ser samband och kan omvandla strategier och mål till faktiska åtgärder. Du är civilingenjör eller motsvarande och har minst tio års erfarenhet av bostadsutveckling i stor skala. Du har erfarenhet av personalansvar, planerings- och byggprocesser och ledningsgruppsarbete då du ingår i regionens ledningsgrupp. Du har en bra ekonomisk förståelse, god förhandlingskunskap och en strategisk samt taktisk förmåga.

Du rapporterar till Regionchefen och är placerad i Malmö. Resor ingår i tjänsten. Du söker tjänsten genom att maila din ansökan till personalchef jenny.sjoborg@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jenny Sjöborg, Personalchef

Telefon: 08-623 68 74

Kim Kulstad, Regionchef

Telefon: 040- 35 75 09
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.