Kranmontör

Sökes till Malmö

Nu söker vi montörer/tekniker till vår maskinverksamhet i Region Syd!

Som montör/tekniker hos oss på Lambertsson består ditt arbete främst av att montera och demontera olika typer av byggkranar och bygghissar. I arbetet ingår även viss felsökning, reparation och service av maskinerna. En stor del av arbetet utförs ute hos våra kunder inom bygg, anläggning och industri. Vårt geografiska område sträcker sig från Oskarshamn i Öst, Falkenberg i Väst och Ystad i Syd. Du kommer dock att utgå ifrån Malmö, där vi har vår verkstad, förråd och kontor.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar och som har förmåga att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en hög grad av servicekänsla. Vidare tycker du om att arbeta utomhus och bemästrar att arbeta på hög höjd.

Som en del i din introduktion ingår en verksamhetsanpassad utbildning för våra kranar och hissar. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är därför meriterande, men inget krav. Vi lägger istället stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då resor ingår i tjänsten är B-körkort ett krav.

Hos oss får du ett varierande, roligt och stundtals utmanande arbete med mycket frihet under ansvar. Vi lever efter våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Då vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten redan idag!

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-28

Lambertsson Kran AB är ett rikstäckande företag som ingår i Peabkoncernen. Vi bedriver uthyrning av byggkranar, bygghissar och mobilkranar.

Magnus Jönsson, Regionchef

Telefon: 040-94 52 02
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.