Träarbetare till byggservice

Sökes till Kristianstad

Peab Byggservice AB är ett eget företag i Peabkoncernen. Vi växer och söker nu ytterligare två snickare till vårt kontor i Kristianstad.

Vår ambition är att skapa värde för våra kunder i alla lägen. Det spelar ingen roll om vi installerar ett nytt kök hemma hos någon, bygger om en kontorslösning för det växande företaget eller lägger om taket på den kommunala skolan. Varje enskilt uppdrag ser vi som en värdeskapande handling då vi förlänger livstiden såväl invändigt som utvändigt, vi ska helt enkelt göra kundens intresse till vårt.

Arbetet innebär bland annat renoveringar, tak- och fönsterbyten, om- och tillbyggnader. Det är ett varierande arbete och du förväntas vara självständig och ha ett eget driv. Det är viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och att du har en hög servicenivå och ett positivt sätt.


Vi erbjuder en trygg anställning i ett jordnära företag som brinner för byggservice.


Det är ett krav att du har B-körkort, erfarenhet som snickare och att du är flytande i svenska.

Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan snarast då vi intervjuar löpande.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-04

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rebecka Tholén

Telefon: 0725-334568
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.