Arbetsledare

Sökes till Helsingborg

Sökes till Peab Anläggning i Nordvästra Skåne

Vill du vara med på vår resa? Vill du utvecklas och växa med oss? Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Arbetsledare till Peab Anläggning i Nordvästra Skåne.

Om tjänsten
Som Arbetsledare på Peab Anläggning arbetar du tillsammans med en Platschefen i olika mindre och medelstora anläggningsprojekt. I rollen som Arbetsledare är det ditt uppdrag att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation så att projekten fortskrider enligt plan.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor då du som Arbetsledare träffar våra beställare, har kontakt med leverantörer och jobbar nära vår personal.

Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning i byggbranschen. Erfarenhet från anläggning är starkt meriterande. Har du intresse, rätt inställning och vilja finns det stora möjligheter att växa hos oss! Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper
Du som söker har ett brinnande intresse för produktionsledning. Du är en person som arbetar strukturerat och har förmågan att samarbeta med såväl kollegor som leverantörer och kunder. Du är kreativ och hittar lösningar och tar initiativ till att sätta igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att motivera och leda andra och skapar engagemang och delaktighet samt har ett sinne för ekonomi. Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-03

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.