Hantverkare / Träarbetare

Sökes till Falun/Borlänge

Peab Byggservice AB som är ett eget bolag inom Peabkoncernen, är inne i ett expansivt skede och vi söker därför fler medarbetare.

Tjänsten kommer att utgå ifrån Falun/Borlänge men då vi har verksamhet i hela Dalarna så kan arbete på annan ort förekomma.

Arbetet i Peabs byggserviceverksamhet innebär bland annat reparations- och underhållsarbeten, renoveringar,  tak- och fönsterbyten, om- och tillbyggnader och så vidare. Det är ett varierande arbete där du förväntas vara självständig och ha ett eget driv.

Det ställs höga krav på att du är noggrann och ansvarsfull i ditt arbete och att du alltid har en hög servicenivå. Vi har alltid kunden i fokus och ska göra kundens intresse till vårt.

Yrkesbevis som träarbetare och B-körkort är ett krav för att kunna söka tjänsten.

Vi erbjuder en trygg anställning och mycket eget ansvar.

Peab erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-27

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Niklas Holm, Platschef

Ulf Engstrand, HR

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.