Platschef

Sökes till Rönninge

Peab Anläggning i Rönninge har lång erfarenhet och bred kompetens inom mark & anläggning. Vårt bevakningsområde är på södra sidan av Stockholm och vi utgår ifrån ett modernt kontor med ljusa arbetsplatser.

Vi har gjort en spännande utvecklings- och tillväxtsresa de senaste åren och vi fortsätter att expandera med en intressant projektportfölj. Därför söker vi nu en erfaren platschef som vill vara med och bereda vägen framåt i en välfungerande och driven grupp.

Arbetsuppgifter

Som platschef har du en central roll i projekten med ansvar för projektens ekonomi och genomförande. Du kommer att ansvara för planering, leda produktionen och slutföra projekten med teamet. Det innefattar ansvar för ekonomi, planering, kvalitet och personal i projekten. Rollen innebär såväl stort ansvar som goda utvecklingsmöjligheter.

Bakgrund

Du har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå, eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vidare ser vi att du har god erfarenhet av rollen som platschef inom mark- och anläggningsproduktion samt god datorvana. Du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat och innehar B-körkort.

Personliga egenskaper som vi värderar högt är social kompetens och goda ledaregenskaper. Du är engagerad, driven och tycker om problemlösning. Dina styrkor är att fatta beslut, delegera och planera ditt arbete. Söker du utmaningar? Då har du kommit rätt!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733-37 38 31
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.