Arbetsledare

Sökes till Uppsala

Organisation

Region Bygg Öst 1 bedriver byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder i Stockholm, Uppsala och Gotland. Vi behöver nu förstärka vår organisation med en arbetsledare till vår verksamhet i Uppsala med fokus på samordning av byggplatslogistik.

Beskrivning av tjänsten

Som arbetsledare arbetar du nära produktionen genom att biträda platschefen med ledning av projektet, planering, arbetsberedning, uppföljning med huvudfokus på logistikfrågor för arbetsplatsen. Du ser till exempel till att samordna material, maskiner och övriga resurser finns på plats när de behövs och du har nära kontakt med projektets yrkesarbetare och underentreprenörer för att optimera logistiken.

Dina egenskaper

Som person är du positiv, driven och trivs med att planera, organisera ditt arbete och att arbetsleda människor. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut i ett arbete som kan innebära högt tempo. Du har god samarbetsförmåga, är prestigelös och tycker om att ta ansvar för och bidra till att teamet utvecklas och har roligt tillsammans. Du har god datavana och är duktig på administration.

Vi ser att du antingen har högskoleutbildning alt att du har flera års arbetslivserfarenhet som arbetsledare inom byggproduktion.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johan Eskilsson, arbetschef

Telefon: 0733 37 14 29

Thomas Nyström, HR-koordinator

Telefon: 0725-33 40 83
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.