Mätningstekniker bro

Sökes till Göteborg

Vi söker en erfaren broutsättare till vårt stora projekt E01 Olskroken Planskildhet i Göteborg. Ett projekt med många utmaningar och möjligheter där broarna står i fokus. Mätorganisationen i projektet består i dagsläget av cirka 20 medarbetare, fördelat på olika ansvarsområden.

När du arbetar som mätningstekniker i Peab ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen i ditt arbete.

I arbetsuppgifterna ingår utsättning och inmätning av broarbeten. Du ser till att ritningar och mätdata hanteras rätt samt att toleranser och krav efterföljs.

Du arbetar ute i produktionen och har nära kontakt med arbetsledare, yrkesarbetare och maskinister.

Dina kvalifikationer präglas av att Du är noggrann, självständig och att du kan arbeta i grupp.

Du bör ha en teknisk utbildning samt flera års erfarenhet från olika former av bygg- och anläggningsproduktion.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-25

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jens Nilsson, Mätchef

Telefon: 0705-68 72 22

Roland Järlesand, HR

Telefon: 073-384 28 46
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.