Projekteringsledare

Sökes till Skåne

Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expansiv marknad. Vill Du tillsammans med oss vara med och utveckla och skapa framtidens infrastruktur?

Vi är ett team som arbetar över hela södra Sverige och just nu utökar vi vår verksamhet och söker därför efter fler stjärnor som vill vara med på vår resa. Projekten du kommer vara delaktig i kan handla om allt från att bygga ut väg E22 genom Skåne, Västkustbanans fortsatta utbyggnad, Väg 25 och väg 23 eller industriutbyggnader med avancerande grundläggningar och mycket grova betongkonstruktioner. Kort och gott samhällsbyggnation på hög nivå.

Om tjänsten
Som projekteringsledare kommer du få ett arbete med utmanande, nyskapande och utvecklande uppgifter. Du får en nyckelroll i vårt team och kommer vara en stor del av vår gemensamma utveckling.

Din roll kommer i stort att innebära att leda, styra och samordna konsulter och egna resurser inom givna tids- och kostnadsramar för projekt. Vidare kommer du att inom givna ramar och kontraktuella krav leda och driva projektering såväl i anbudsskede som i produktionsskede. På ditt bord ligger också att medverka vid upphandling av konsultuppdrag inom olika teknikgrenar.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämpning.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kravprofil
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av projekteringsledning samt en civilingenjörsutbildning eller motsvarande. Om du tidigare har arbetat med projektledning, kanske som Platschef eller motsvarande, ser vi detta som starkt meriterande. Erfarenhet av arbete i eller nära produktion är en klar fördel.

Vidare har du god teknisk kompetens inom relevant teknikområde som tex geoteknik, bro, betong, mark eller liknande. Vi ser även gärna att du har god kunskap i moderna projekteringsverktyg och BIM-modellering.

Som person är du kommunikativ. Du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och små och stora grupper. Vidare är du en god lyssnare och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen.

Du är affärsmässig och tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor. Du ser på sakers långsiktiga betydelse och anpassar dina handlingar efter detta. Slutligen ser vi gärna att du är en person som arbetar bra med komplexa frågor. Du analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-27

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Wittlock

Telefon: 0733-371866
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.